Stil staan bij werkstress is belangrijker dan ooit.

1/3 van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. 

En het wordt erger… volgens neuropsycholoog Erik Matser staan 4 miljoen Nederlanders op omvallen : “In een normale situatie telt Nederland 1 miljoen verborgen burn-outs. Het gaat om mensen die – als de stress toeneemt – binnen drie tot zes maanden omvallen. Door de coronacrisis is dat aantal verviervoudigd. We kunnen onze piekergedachten niet langer afschudden door een opeenstapeling van slecht nieuws.”

Alarmerende feiten, want werknemers die veel werkstress ervaren zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim.

Omdat wij onze bijdrage willen leveren aan een gezondere en gelukkigere werkvloer in Nederland, organiseren wij in het kader van de Week van de Werkstress, een Webinar: “Verhoog je weerbaarheid door meer vitaliteit” op donderdag 26 november om 12.00 uur.

Wil je de Webinar volgen? Meld je nu aan :

https://c-lustig.webinargeek.com/verhoog-je-weerbaarheid-door-meer-vitaliteit