Neem vrijblijvend contact op

De kracht van een compliment

“Dat heb je goed gedaan!”, “Wat heb jij hard gewerkt!” Complimenten. Naarmate je leeftijd stijgt, lijk je er steeds minder te krijgen. Een compliment geven als iets goed gaat, het klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk doen we het toch erg weinig. 

In je werk-leven gaat de aandacht vooral uit naar zaken die niet goed gaan. Veel mensen hebben moeite met het geven en ontvangen van complimenten. Terwijl het geven van complimenten het werkplezier verhoogt en de collegialiteit bevordert op de (digitale) werkvloer. 

“Wanneer je de menselijke bronnen laat groeien zal je organisatie gaan bloeien.” 
Een mooie uitspraak die de kern raakt waar de Compliment Groep voor staat. Medewerkers moeten zich gewaardeerd voelen en plezier hebben in hun werk, dat werkt motiverend en zorgt voor enthousiasme op de werkvloer. 

Dus, pak je kans! 1 maart is het: De Nationale Complimentendag. Wie zet jij éxtra in het zonnetje en geef je een (of meerdere) compliment (en)! 

Kun je niet wachten tot dan? Complimenten geven doet altijd goed! Dus wacht niet langer en begin de dag goed met het geven van een compliment! Én ontdek de kracht van een COMPLIMENT….