Neem vrijblijvend contact op

Stil staan bij werkstress is belangrijker dan ooit.

1/3 van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Daarmee is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische ziektes. 

En het wordt erger… volgens neuropsycholoog Erik Matser staan 4 miljoen Nederlanders op omvallen : “In een normale situatie telt Nederland 1 miljoen verborgen burn-outs. Het gaat om mensen die – als de stress toeneemt – binnen drie tot zes maanden omvallen. Door de coronacrisis is dat aantal verviervoudigd. We kunnen onze piekergedachten niet langer afschudden door een opeenstapeling van slecht nieuws.”

Alarmerende feiten, want werknemers die veel werkstress ervaren zitten niet goed in hun vel en zijn minder productief. Wie stress op het werk succesvol aanpakt zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim. Gelukkigere werknemers zorgen voor een positieve spin-off op heel veel fronten: betere teamprestaties en communicatie, hechtere samenwerking en sterkere relaties met klanten en leveranciers, hogere productiviteit, meer creativiteit en efficiëntie, meer optimisme, energie en veerkracht.

We reiken oplossingen aan voor organisaties en hun medewerkers onder de vorm van workshops, training, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,.. We komen graag bij je langs op kantoor of op een andere locatie

Kijk nu naar onze ruim aanbod voor meer werkgeluk op de werkvloer.