Neem vrijblijvend contact op

Over de Complimentgroep

De Compliment Groep is opgericht door mij, Loes van der Donk. Ik ben een ervaren HR-professional in hart en nieren.

In mijn loopbaan heb ik verschillende werkgevers en opdrachtgevers gehad. Bij grote en kleine organisaties. De ene keer als onderdeel van een geoliede HR-machine van een internationaal concern. De andere keer was er helemaal geen HR-beleid en was het mijn taak HR op te zetten. Zo heb ik met alle facetten van het vak te maken gehad, op strategisch en praktisch niveau. Ik ben een sparring-partner voor ceo’s maar tevens niet te beroerd om een personeelsuitje te organiseren. 

Mijn liefde voor HR is ontstaan door mijn grote interesse in de mens. Het menselijk brein is complex en zorgt voor verschil in gedrag en emotie. Dat probeer ik altijd te doorgronden door me in te leven in de mensen waar ik mee te maken heb. Door te begrijpen wat zij voelen en willen ben ik de schakel  tussen werkgever en werknemer. Zo kan ik werk en plezier met elkaar verbinden. Voor mijn opdrachtgevers, voor hun medewerkers en voor mijzelf.

Mijn klanten en mijn naasten noemen mij eerlijk, doortastend, passievol, een aanpakker en een ‘mensen-mens’. Eigenschappen die maken wie ik ben, een HR-specialist met een groot inlevingsvermogen, een verbinder puur sang.

The only way to do great work is to love what you do

– Steve Jobs –