Neem vrijblijvend contact op

Samenwerking

Loes van der Donk

De Compliment Groep is opgericht door mij, Loes van der Donk. Ik ben een ervaren HR-professional in hart en nieren. In mijn loopbaan heb ik verschillende werkgevers en opdrachtgevers gehad. Bij grote en kleine organisaties. De ene keer als onderdeel van een geoliede HR-machine van een internationaal concern. De andere keer was er helemaal geen HR-beleid en was het mijn taak HR op te zetten. Zo heb ik met alle facetten van het vak te maken gehad, op strategisch en praktisch niveau. Ik ben een sparring-partner voor ceo’s maar tevens niet te beroerd om een personeelsuitje te organiseren. 

Mijn liefde voor HR is ontstaan door mijn grote interesse in de mens. Het menselijk brein is complex en zorgt voor verschil in gedrag en emotie. Dat probeer ik altijd te doorgronden door me in te leven in de mensen waar ik mee te maken heb. Door te begrijpen wat zij voelen en willen ben ik de schakel  tussen werkgever en werknemer. Zo kan ik werk en plezier met elkaar verbinden. Voor mijn opdrachtgevers, voor hun medewerkers en voor mijzelf.

Mijn klanten en mijn naasten noemen mij eerlijk, doortastend, passievol, een aanpakker en een ‘mensen-mens’.

Eigenschappen die maken wie ik ben, een HR-specialist met een groot inlevingsvermogen, een verbinder puur sang.

Voor het thema werkgeluk werk ik samen met: 

Céline Lustig

Toegewijd, prestatie gedreven en gepassioneerde marketing expert met 20 jaar bewezen succes in internationale marketing, productmanagement, branding, productlancering (3 keer winnaar van product van het jaar), communicatiestrategie online en offline in multiculturele A-bedrijven.

Door mijn ruime marketing deskundigheid en scherpe helikopter view, kan ik elk marketing vraagstuk gericht aanpakken en uitvoeren in lijn met de behoeften van het bedrijf.

Naast mijn zakelijke achtergrond heb ik een passie voor geluk en welzijn.

Ik ben mindful coach, yoga docenten gecertificeerd Corporate Happiness Coach. In samenwerking met het bureau Tryangle, help ik bedrijven om welzijn en werkgeluk van werknemers te integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.