Neem vrijblijvend contact op

HR Advies op maat

Wat is er aan de hand?

Je bedrijf groeit. Dat is natuurlijk mooi. Groei betekent meer omzet. Maar wellicht ook meer personeel. Tot voor kort had je je personeelszaken goed in de hand. Je officemanager regelde de salarisadministratie en je sprak je mensen regelmatig. Meer was er niet nodig. Maar nu begin je de regie kwijt te raken. Medewerkers gaan teveel hun eigen gang of beginnen te klagen dat ze minder verdienen dan een ander. Het is tijd voor structuur, tijd om HR management in te richten. Maar hoe doe je dat?

Wat gaan we doen?

De Complimentgroep gaat met je in gesprek over je bedrijf en de zaken waar je tegenaan loopt wat je personeel betreft. Samen bekijken we wat je nodig hebt om je personeelszaken op orde te krijgen. Dat kan een uitgewerkt HR beleidsplan zijn maar ook praktische tips om bijvoorbeeld personeel te behouden. Ik geef advies en indien gewenst voer ik het voor je uit.   

Wat levert het op?

Personeelsbeleid zorgt voor structuur en voor duidelijkheid onder de medewerkers. Zo voorkom je onrust. Bovendien kun jij je tijd besteden aan de groei van je bedrijf.