Neem vrijblijvend contact op

HR Projecten

Wat is er aan de hand?

Je hebt je personeelszaken op zich goed op orde. Je bent er zelf als werkgever niet al te veel tijd aan kwijt en de administratieve zaken worden uitgevoerd door je financieel-administratief medewerker. Een volwaardige HR manager heb je op dit moment nog niet nodig. Maar soms is het handig om een specialist in te schakelen. Bijvoorbeeld om een beoordelingssysteem op te zetten, een personeelshandboek te schrijven of om ontwikkelingsgesprekken te voeren. Het is fijn om dat uit te kunnen besteden aan iemand die snel ziet wat je nodig hebt.

Wat gaan we doen?

Afhankelijk van de opdracht gaan we in overleg om je behoefte te tackelen. Het kan een praktische opdracht zijn die snel en zonder veel moeite kan worden uitgevoerd. Maar ook een klus waarbij uitvoerige kennis over het bedrijf noodzakelijk is. Ik zie de opdracht als een samenwerking waar ik geregeld om terugkoppeling vraag om de behoefte zo goed mogelijk in te vullen.

Wat is het resultaat?

Professionalisering en optimalisering van onderdelen in het HR management. Daardoor kunnen er eenvoudiger beslissingen worden genomen en kan er efficiënter worden gewerkt.

Neem vrijblijvend contact op: