Neem vrijblijvend contact op

In dienst

Op basis van een wervende vacaturetekst en een prima gesprek heb je de ideale ‘persoon voor de job’ binnengehaald! Ga je hem of haar nu in het diepe gooien met het risico dat deze persoon er na 3 maanden teleurgesteld de brui aan geeft? Dat is toch zonde van de tijd en geld die je hebt gestoken in de gehele selectieprocedure. Neem de tijd om je nieuwe werknemer te laten wennen aan je organisatie en de functie. De eerste 100 dagen in loondienst zijn bepalend. Zorg daarom voor een goede introductie ofwel onboarding.

Onboarding gaat verder dan het regelen van een laptop, het aanmaken van een e-mailadres en het laten lezen van het personeelshandboek. Nieuwe medewerkers willen ook de collega’s leren kennen en snel het gevoel krijgen erbij te horen. Daarnaast werkt het niet motiverend als zij zelf moeten uitzoeken wat hun werkzaamheden inhouden. Persoonlijke begeleiding zorgt er voor dat je nieuwe werknemer snel zijn weg weet te vinden, daardoor snel productief is en zich senang voelt.

De Compliment Groep kan een onboarding proces voor je uitwerken en implementeren. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Neem vrijblijvend contact op