Neem vrijblijvend contact op

Werkgeluk

Happy Road to Profit: 

In samenwerking met het Happiness bureau Tryangle werken wij aan het welzijn en werkgeluk van werknemers. 
We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme

We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat in de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars en lezingen.

Meer dan ooit is het belangrijk om in te zetten op het bevorderen van het welzijn van medewerkers. Alleen een goed doordacht en geïntegreerd welzijnsbeleid, in lijn met de visie en de waarden van het bedrijf, zal impact hebben op de groei, de motivatie, de efficiëntie en de creativiteit van de medewerkers.

Aan de hand van een grondig absenteïsme en presenteïsme audit, gevolgd door een analyse van de huidige uitdagingen, in nauw samenwerking met het MT team,  ontwerpen wij een passend welzijnsbeleid, middels een stappenplan, voor uw bedrijf.

Wat levert een strategisch en geïntegreerd welzijnsbeleid op?

Steeds meer studies tonen aan dat organisaties die gericht investeren in welzijn en werkgeluk, daar veel profijt van hebben. Ook de internationale gegevens van Gallup leveren indrukwekkende cijfers op, zoals 21% meer verkoop, 22% meer productiviteit en 37% minder ziekteverzuim.

De ROI van werkgeluk gaat veel verder dan het voorkomen  van negatieve stress en burn-out, het verlagen van absenteïsme en verloop kosten of het verminderen van fouten en ongelukken. Wij praten bij voorkeur over een ROH (return of happiness)

Gelukkigere werknemers zorgen voor een positieve spin-off op heel veel fronten: betere teamprestaties en communicatie, hechtere samenwerking en sterkere relaties met klanten en leveranciers, hogere productiviteit, meer creativiteit en efficiëntie, meer optimisme, energie en veerkracht.

Onze aanpak :

Wij bieden een ruim aanbod om op maat van de organisatienoden en bedrijfscultuur te werken aan welzijn en werkgeluk.

Op basis van de Tryangle piramidemodel maken we organisaties bewust van de componenten, opportuniteiten en ROI van werkgeluk. We helpen bedrijven om welzijn en werkgeluk te integreren in hun algemene strategie en ondersteunen en begeleiden tevens de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten.

We reiken oplossingen aan voor organisaties en hun medewerkers onder de vorm van workshops, training, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,.. We komen graag bij je langs op kantoor of op een andere locatie

Kijk nu naar onze ruim aanbod voor meer werkgeluk op de werkvloer.

  • De definitie van werkgeluk
  • De noodzakelijke voorwaarden om te kunnen werken aan werkgeluk
  • De nieuwste cijfers en inzichten
  • De ROI van werkgeluk

Na afloop van de masterclass ben je in staat om:

  • Werkgeluk te stimuleren op individueel, team- en organisatieniveau
  • Een gezonde(re) werkomgeving te helpen creëren die bijdraagt aan het werkgeluk van werknemers
  • De eerste stappen te zetten naar een meer werkgelukkige cultuur

Wil je samen met je collega’s de Gratis Discovery Sessie WELZIJNSBELEID & ROI VAN WERKGELUK bijwonen? 

Vraag nu aan vrijblijvend informatie voor de Discovery Sessie: